flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

Dnia 19 lutego 2021r. Młodzieżowe Centrum Kariery zorganizowało dla  naszych uczestników w Jabłonce warsztaty kulinarne prowadzone przez doradcę zawodowego. 
W zajęciach udział wzięli wychowankowie klasy trzeciej, kształcący się w zawodzie kucharz. W trakcie spotkania młodzież miała za zadanie przygotować deser tiramisu, wykazując się kreatywnością oraz wykorzystując dotychczas zdobyte umiejętności praktyczne i wiedzę teoretyczną. Kucharze udowodnili, że  pośrednictwo pracy może mieć również słodki smak. Ponadto, po raz kolejny mogli dostrzec potencjał swojego zawodu. Spotkanie to miało na celu aktywizację młodzieży w poszukiwaniu pracy w kształconym zawodzie.

Opracowała : Małgorzata Cegielna-Czerwień

 

Efekt końcowy
Efekt końcowy
Tarcie czekolady
Tarcie czekolady
Ubijanie śmietanki z mascarpone
Ubijanie śmietanki z mascarpone
Dekoracja deseru
Dekoracja deseru

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.