flaga Ukrainy
  • Kontrast strony
Egzamin zawodowy i przygotowania skończone

6 czerwca kucharze z 1-7 Hufca Pracy w Dzierżoniowie przystąpili do egzaminów zawodowych. Przez ostatnie tygodnie ćwiczyli pod naszym czujnym okiem pieczenie, smażenie, parowanie czy panierowanie, grillowanie itd. Było gorąco nie tylko od kuchennej płyty. Emocje już dawały o sobie znać. Wreszcie przyszedł ten czas, który zdecyduje i potwierdzi zdobyte umiejętności. Trzy lata zleciały jak jeden dzień. Wierzymy, że to szczęśliwy dzień, uwieńczający szkolenie branżowe.

Tekst: Magdalena Kapuścińska- Janek- wychowawca
Zdjęcia: Jadwiga Hajduk-Stalica Komendant Hufca Pracy w Dzierżoniowie
Na zdjęciach uczestnicy trzeciego rocznika kucharze z 1-7 HP Dzierżoniów ćwiczą przed egzaminem praktycznym

250609 d2250609 d3

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.