flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

W dniu 2 kwietnia 2025 roku odbyła się VII edycja Konkursu Kulinarnego „Świat smaków i zapachów” zorganizowana przez Centrum Edukacji i Pracy Młodzieży OHP w Zamościu we współpracy z Ośrodkiem Szkolenia i Wychowania OHP w Zamościu.

1

Celem konkursu było rozwijanie świadomości na temat potrzeby zdobywania wiedzy związanej z wykonywaniem pracy w zawodzie kucharza, budowanie otwartości na rozwój osobisty w zakresie nauczanego zawodu oraz aktywizacja młodzieży należącej do Ochotniczych Hufców Pracy.

3

Konkurs składał się z części teoretycznej, podczas której uczestnicy sprawdzali swoją wiedzę z zakresu zawodu kucharza oraz części praktycznej, polegającej na wykonaniu zadania egzaminacyjnego z kwalifikacji TG7 (czerwiec 2020r. nr 1). Najlepsze wykonania zadań zostały wyróżnione nagrodami za zajęcie pierwszego, drugiego i trzeciego miejsca, natomiast pozostałym uczestnikom przyznano nagrody dodatkowe.

87

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.