flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

Uczestnicy OSiW 4-1 w Zielonej Górze w ramach zajęć kółka kulinarnego przygotowywali  wiosenne przekąski. Młodzież doskonaliła swoje umiejętności kulinarne w profesjonalnie wyposażonym warsztacie gastronomicznym.

Podczas zajęć uczestnicy znaleźli czas na omówienie tradycji kulinarnych Świąt Wielkiej Nocy. Dzielili się doświadczeniami kulinarnymi wyniesionymi z domów rodzinnych.

Gotowe wyroby zrobiły furorę wśród uczestników ośrodka! Młodzież podziwiała zdolności kulinarne swoich kolegów. Słone przekąski zniknęły w oka mgnieniu!

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.