flaga Ukrainy
  • Kontrast strony

         Zgodnie z zaleceniami Komendy Głównej OHP na stołówce 13-2 Ośrodka Szkolenia i Wychowania w Jędrzejowie prowadzone są konsultacje w formie zdalnej z uczestnikami w zawodzie kucharz.

Instruktor praktycznej nauki zawodu Małgorzata Chudzik przeprowadziła zajęcia pt. „Wielkanocny zając”. W trakcie zajęć uczestnicy łącząc się online uczyli się jak wykonać i udekorować wielkanocne ciasto o  różnych kształtach. Była to jednocześnie jedna z form przygotowania do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe.

B842B8A
B842B8A
E88E02A
E88E02A
Zdjęcia – „ Wielkanocne Zające”

Autor tekstu i zdjęć: Jolanta Pawlik

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej znajdziesz w Polityce prywatności. Dowiedz się więcej.